روش های جدید آموزش به کودکان
در این بخش از دنیای مطالب در مورد کودک به شما مجموعهی جامع از روشهای آموزشی طیف گستردهای از این روشها را خواهیم گفت. اگر به نظرتان انگیزه دادن به فرزندتان کار سختی است، ما با شما همراه هستیم حفظ تکنیکها، ایجاد برنامهی مشخص، برنامه ریزی زمان مطالعه، تخصیص زمان مطالعه روی موضوعات مختلف، تشخیص نقاط ضعف و قوت و موارد دیگر در این مقاله مورد بررسی قرار خواهند گرفت.
شرایط روحی ما و به خصوص فرزندمان دستخوش تغییراتی شده است. در حال حاضر ما به دنیایی با قوانین جدید دعوت شدهایم. بی آنکه خود بخواهیم و پس بهتر است به قوانین میزبان احترام بگذاریم.
روش های آموزش به کودکان
مهم ترین روش ها عبارتند از:
توضیح شرایط
قبل از هر چیز بهتر است ساده و صمیمی و روراست با فرزندمان صحبت کنیم و قانونهای جدید زندگیمان را مرور کنیم. بد نیست که کودک بداند، در صورت پایبندی به قانونهای جدید اصلاً و ابداً شرایط بد نیست و یک اتفاق گذرا در زندگی محسوب میشود.
آموزش نکات بهداشتی
جالبتر است کودک بشنود، ما مثل شوالیههایی هستیم که از اطرافیانمان حفاظت میکنیم. میتوانیم نکات بهداشتی را در این داستای جای دهیم، این کار کمک میکند تا کودک در کنار تفریح و شنیدن داستان، نکات بهداشتی را هم رعایت کند
چطور و از چه راهی همه چیز را به کودکمان آموزش دهیم
علاوه بر موارد گفته شده، والدین نقش مهمی در آموزش کودکان ایفا میکنند. در نظر گرفتن جنبههای دیگر که ممکن است کودک را بی انگیزه کند، به عنوان مثال: قلدری در مدرسه، عملکرد ضعیف در مدرسه و غیره مفید خواهد بود. ما همچنین روشهای ویژه برای والدین نیز داریم، که تشخیص دهند، مشکل از کجاست آیا درمورد ایجاد یک مکان دلپذیر برای مطالعه مطمئن نیستید؟
به راهنماییهای کاربردی برای امتحانات احتیاج دارید؟
به دنبال مشاورهی حرفهای با متخصصان در زمینهی تدریس برای کودک پیش دبستانی خود هستید؟
آیا احساس میکنید که فرزندتان نیاز به بهبود دادن بخش واژگان خود دارد؟
ما روشهای واقع گرایانه و اثبات شده برای هرگونه نگرانی محتمل که ممکن است شما و یا فرزندتان با آن مواجه شوید را خواهیم گفت. بیاد داشته باشید، تحصیلات آکادمیک همه چیز نیست؛ برای کودکان دنیای رنگارنگی فراتر از تحصیلات و مدرسه وجود دارد.
یادگیری مهارتهای تازه
مهارتهایی را که فرزندمان علاقهمند به یادگیری آنهاست، به او یاد دهیم. اما به نظرش احترام بگذاریم. او حق آزمون و خطا دارد، از او حمایت کنیم و دورادور نیز مراقب باشیم! بهتر است شرایطی را در منزل فراهم کنیم که احساس معذب بودن در حضور ما را نداشته باشد و همانطور که در مدرسه بدون حضور ما آموزش میبیند رفتار کند.
اطلاعات درست
از فرزندمان درمورد ویروس کرونا سؤال بپرسیم و اطلاعاتش را درباره این بیماری تصحیح کنیم تا با اطلاعات درست با این بیماری مواجه شود.
پاسخ به سؤالات مهم والدین در مورد آموزش دادن به کودکان
آیا باید به فرزندم برای انجام تکالیفش پاداش بدهم؟
این سؤال یکی از سؤالات نقد برانگیز است. جواب این است که "بله" همانطور که "نه" نیز هست. تشویق کردن خوب است اگر بصورت پاداش برای انجام تکالیف کودک باشد، مثلاً وقتی که در امتحانات نمرهی خوبی را کسب میکند محدودیت نیز باید وجود داشته باشد. رشوه دادن به کودک ممکن است مضر نیز باشد مثلاً وقتی که قول خرید چیزهایی را میدهید که بسیارگران قیمت هستند. بهتر است پاداشها اینگونه باشند؛ اگر تکلیفش را درست و کامل انجام داد، با هم بیرون غذا بخورید، غذای مورد علاقهاش را بپزید، اجازه دهید بازی کند، فیلم ببیند و پاداشهایی از این دست؛ همه اینها خوب است تا زمانیکه رویاهای شما درمورد تحصیلات فرزندتان بر او غلبه نکرده باشد، برای دریافت پاداشهای بزرگ، او را مجبور به انجام کاری نکنید.
فعالیتهای فیزیکی
مراقب باشیم تا در خانه ماندن باعث نشود که کودک کمتر فعالیت فیزیکی داشته باشد. سعی کنیم یک برنامه هرروزه داشته باشیم. این برنامهها میتواند به شکل پیادهروی یا ورزش روزانه در منزل باشد.
در نهایت میتوان گفت انعطافپذیر بودن برنامههای آموزشی، مهمترین شرطیست که اجرای آنها از سوی فرزندمان را ممکن میسازد. نیازهای اولیه کودک را برای او فراهم کنیم تا با لذت موضوعات مورد علاقه خود را دنبال کند، بیاموزد و خلق کند.
با ویدئویی که در لینک زیر قرار دارد، میتوانیم با چند راهحل برای چالشهای آموزشی امسال آشنا شویم. نسکوئیک در صفحه اینستاگرام خود با کمک متخصصان کودک، چالشهای پیش رو را بررسی کرده است.