تعمیرات تخصصی لپ تاپ ایسوس

آموزش تعمیرات تخصصی انواع لپ تاپ های ایسوس

تعمیرات تخصصی لپ تاپ ایسوس

آموزش تعمیرات تخصصی انواع لپ تاپ های ایسوس

بهترین و با کیفیت ترین مقالات و آموزش ها را میتوانید در وبلاگ ما مشاهده کنید. اینجا همان جایی است که شما به مهارت و اطلاعات مورد نیاز برای تعمیر وسایل مد نظر خود را به صورت کامل و همچنین کاربردی کسب میکنید.

  • ۰
  • ۰

با تغییر رنگ صفحه گوشی سامسونگ چه کنیم؟

رایج ترین مشکل تلفن های همراه به خصوص دربرند سامسونگ سایه افتادن روی نمایشگر یا اصطلاحا تغییر رنگ است برای این مشکل نام های دیگری مثل Burn in و پیکسل سوختگی توسط کاربران به کار می رود درادامه بیشتر درباره ی این مشکل توضیح می دهیم همراه ما باشید.

صفحه نمایش تلفن های همراه روز به روز بزرگتر شده، از نظر وضوح و کیفیت تصویر پیشرفت های فراوانی داشته اند این روزها استفاده از نمایشگرهای 6 اینچی در گوشی های موبایل رواج زیادی پیدا کرده، تصاویر با وضوح بیشتری مشاهده می شوند اما با همه ی این تغییرات هنوز هم بیشترین خرابی ها مربوط به ال سی دی گوشی های هوشمند است.

مشکل سایه افتادن روی صفحه نمایش در اکثر گوشی های هوشمند به خصوص گلکسی اس 8، گلکسی اس 8 پلاس، گلکسی اس 9، گلکسی اس 9 پلاس، گلکسی اس 10 و 10 پلاس، گلکسی نوت 8، نوت 9 و گلکسی نوت 10 شرکت سامسونگ بسیار شایع شده، پدیده ی آزار دهنده ای برای کاربران محسوب و به طرق مختلف ظاهر می شود برای آشنایی بیشتر با این اختلال لازم است ابتدا نکاتی درباره ی آن بدانید.

پیکسل سوختگی

وقتی روی نمایشگر تلفن همراه شما سایه یا تصویری سیاه باقی می ماند burn in یا پیکسل سوختگی اتفاق افتاده. این موضوع از زمان نمایشگرهای CRT وجود داشته اما در حال حاضر بیشتر در صفحه نمایش های آمولد مشاهده می گردد اما سوال اصلی این است که پیکسل سوختگی چگونه به وجود می آید؟

پیکسل سوختگی (burn in) چیست؟

شاید برایتان اتفاق افتاده باشد زمانیکه تصویر یا آیتمی را برای انجام کاری بازمی کنید حتی بعد از غیر فعال کردن تصویر مذکور سایه ای تیره از آن روی صفحه نمایشگر گوشی باقی می ماند به این پدیده اصطلاحا پیکسل سوختگی می گویند این مشکل ممکن است بعد چند ثانیه از بین رفته، یا برای مدت طولانی برجای بماند. البته اغلب موارد مشکل پیکسل سوختگی به طریق بالا اتفاق نمی افتد برخی مواقع ممکن است قسمتی از صفحه نمایش تیره تر به نظر برسد به عنوان مثال بالای صفحه نسبت به پایین آن سیاه تر دیده شود یا حتی متمایل به رنگ قرمز شود در ادامه باید پرسید علت بروز این مشکل چیست؟

علت پیکسل سوختگی چیست؟

ترکیبات فسفری در پنل های گوشی وظیفه ی تابش نور را بر عهده داشته، پس از مدتی کیفیت آن ها افت می کند همین عامل باعث پیکسل سوختگی یا Burn in و افتادن سایه روی نمایشگر گوشی های هوشمند می شود جالب است بدانید این مشکل بیشتر در تلفن های همراه مجهز به فناوری OLED رخ داده، نمایشگرهای LED یا LCD کمتر با این مشکل مواجه می شوند. متاسفانه بیشتر نمایشگرهای تلفن همراه به صورت اصل و اورجینال وارد کشور نشده، همین عامل احتمال آسیب های جدی به صفحه های اسمارت فون ها را افزایش می دهد در بخش های بعدی درباره ی جزئیات این اختلال در تلفن های همراه توضیحات بیشتری دراختیار کاربران قرار خواهد گرفت.

علت پیکسل سوختگی

پیکسل سوختگی بیشتر در چه بخش هایی از تلفن همراه رخ می دهد؟

همانطور که قبلا اشاره کردیم این مشکل در تلفن های همراه مجهز به قابلیت OLED بیشتر اتفاق افتاده، پنل های LCD وled کمتر دچار این اختلال می شوند.

همچنین پیکسل سوختگی بیشتر در قسمت هایی از ال سی دی رخ می دهد که برای مدت زمان طولانی یک آیتم یا تصویر ثابت را نشان می دهند به عنوان مثال سه دکمه ی مجازی لبه ی زیرین صفحه نمایش. بنابراین برای جلوگیری از بروز این مشکل می توان در محتوای صفحه نمایش و ارائه ی رنگ های مختلف توسط آن تغییر ایجاد کرد به نوعی دیگر هر چقدر تصویر به مدت بیشتری روی صفحه نمایشگر یا بخشی از آن قرار گیرد احتمال سایه افتادن روی آن بخش یا کل صفحه بیشتر است به همین دلیل افتادگی سایه بیشتر در نوار نویگیشن و استتوس بار اتفاق می افتد

 

رفع مشکل پیکسل سوختگی با استفاده از اپلیکیشن های خاص

بعضی اوقات برای رفع تنبلی چراغ های LED ، می توان از روش های نرم افزاری استفاده کرد البته ممکن است انجام این کار چندین ساعت طول بکشد اما ارزشش را دارد اگر این روش برای رفع مشکل مذکور مناسب نبود به فکر تعمیرات سخت افزار تلفن همراهتان باشید.

مطالب مشابه:  آبخوردگی گوشی، شکستگی ال سی دی گوشی

 

 

 

 

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی